Juniorträning 2022

Snart är det dax att anmäla intresse för att deltaga i juniorträningen 2022 på Björkenäs.

Jag kommer att ha lite annat upplägg i år då jag själv ska ta hand om denna.Jag kommer inte att ha så stora grupper för att få mer kvalité och för att få bättrre koll på deltagarna. Jag kommer att försöka få så jämna grupper som möjligt men inte mer än 6 personer i varje grupp. Ålder och kunskpsnivå kommer att avgöra i stort men givetvis också om det är någon som måste vara i samma grupp tex syskon eller kompisar. Ni kan redan nu anmäla er och då vill jag ha Ålder, hcp, och hur många år ni spelat, vilken dag som skulle passa under veckan och vem som ni gärna tränar ihop med. Anmäl er till mig på mailadressen här nedanför.

Kostnad för hela säsongen är 1300kr. Betalning sker på plats när första tillfället är som kommer att bli i mitten av April.

Alla som tränar hos mig behöver vara medlemmar på Björkenäs GK för att kunna vara ute och spela. 500 kr för ungdomar upp tom. 12år

1000 kr 13-17 år. Gå in på hemsidan och laddaren en blankett eller gå in i klubbhuset och hämta en.

Startdatum, tider och deltagare för olika grupper.

Grupp1.

Kimi Kristensson